Wij werken momenteel aan deze versie van de website.

De nieuwe desktopversie is reeds online!

Inrichting buitenruimte Industrieel museum Sas van Gent

Werk: Inrichting buitenruimte Industrieel museum Sas van Gent

Termijn: Maart 2014 t/m Augustus 2014

Riolering: 105 Mtr. DWA
PVC 250 mm – 125mm DWA

Bestrating: 600 M2
Materiaal: Dikformaat, Waalformaat en Betontegels

Asfalt: 300 M2

Voor de gemeente Terneuzen hebben we de opdracht gekregen om de buitenruimte bij het industrieel museum Sas van Gent in te richten. De aanleg van een parking met gebakken dikformaten, en voor het museum zelf een asfaltparking. Bovenop enkele wandelpaden, en een tweetal trappen gemaakt van betonelementen. Een stuk riolering en een wadi aanleggen waren onderdeel van het project. Dit hebben we deels ontgraven onder begeleiding van een archeoloog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 2 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>